byrånyhet / 17 feb 2009

Peter Sarkia – ny delägare på Setterwalls

Responsive image

Peter Sarkia, delägare med inriktning mot förvärv och bolagsaffärer lämnar Hammarskiöld & Co och blir delägare och medlem i M&A-teamet på Setterwalls advokatbyrå.

– Peter Sarkia blir en mycket välkommen förstärkning till vår grupp, inte minst tack vare hans erfarenhet av internationella affärer, säger Anders Söderlind, ansvarig delägare för Setterwalls Corporate and M&A-grupp.

Peter Sarkia, 41, är advokat med studier i Uppsala i grunden, därefter verksam vid Lagerlöf & Leman, och sedan Hammarskiöld & Co där han också har varit delägare 2003-2009. Peter har arbetat med företagsaffärer, försäkring & återförsäkring samt Venture Capital, ofta med internationell anknytning. Peter är trespråkig (svenska, engelska, finska) och har ett brett kontaktnät i London och Helsingfors.

– Det känns roligt att få komma till Setterwalls och få arbeta med hela bredden av kompetens i stora uppdrag. Setterwalls är kända som en stark fullservicebyrå och ett mycket etablerat varumärke i branschen, säger Peter Sarkia. 

Setterwalls M&A grupp består av 48 jurister fördelade på Setterwalls kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.