byrånyhet | 19 apr 2018

Setterwalls Advokatbyrå återigen topprankade i Legal 500

Responsive image

Rankinginstitutet Legal 500 har i den senaste rankingen av advokatbyråer återigen rekommenderat Setterwalls som Top Tier Firm i tre kompetensområden; Rekonstruktion, insolvens & borgenärsskydd, Immaterialrätt, marknadsrätt & mediarätt samt IT, teknologi & telekom. Setterwalls har även blivit rekommenderade i 14 andra kompetensområden.

Vi kan också stolt meddela att sju av våra advokater har topprankats som Leading Lawyers; Åke Fors (Banking & finance), Jörgen S. Axelsson (Capital markets), Johan Hallén (Commercial, corporate M&A), Jesper Grünbaum (Dispute resolution), Jonas Frii (Energy), Anders Linnerborg (Environment) och Sören Brekell (Tax). 

Tre av våra adokater har blivit listade som ”Next Generation Lawyers” och up-and-coming; Mikael Magnusson (Banking & finance), Sophia Spala (Intellectual property and media) och Niclas Martinsson (Shipping). 

– Vi är väldigt glada över placeringarna och de rekommendationer som våra jurister fått. Vi arbetar hårt och fokuserat för att leverera rådgivning med högsta kvalitet. Resultaten ser vi som en bekräftelse på att vi är framgångsrika och arbetar i rätt riktning för att leverera den absolut bästa juridiska rådgivningen efter våra kunders olika behov, säger Kristina Einarsson, Equity Partner och MP på Setterwalls Advokatbyrå.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.