byrånyhet | 08 jan 2015

Setterwalls förstärker med en ny delägare

Responsive image

Setterwalls välkomnar varmt Niklas Svantesson som ny delägare till byrån. Genom rekryteringen stärker Setterwalls sin position ytterligare inom fastighetsrätt. Niklas kommer närmast från Mannheimer Swartling där han varit sedan 2006.

Niklas tillträdde den 1 januari 2015 och är ny delägare och verksam inom fastighetsgruppen där han kommer fokusera på fastighetstransaktioner och kommersiell fastighetsrätt.

–          Vi är jätteglada över att välkomna Niklas till oss. Niklas förstärker vårt redan framgångsrika fastighetsteam och rekryteringen ligger helt i linje med vår ambition att ytterligare stärka vår konkurrenskraft på fastighetsmarknaden, säger Åsa Erlandsson, vd för Setterwalls.

Assur Badur, delägare och chef för fastighetsgruppen på Setterwalls i Stockholm fortsätter:

–          Niklas arbetar framför allt med transaktioner inom fastighetssidan. Han är specialiserad inom köp och försäljning av fastigheter och fastighetsportföljer. Niklas jobbar dock bredare och är även duktig inom den generella kommersiella fastighetsrätten. Han har även jobbat som bolagsjurist på Akelius, ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Niklas är en välkommen förstärkning av gruppen.

–          Setterwalls har ett starkt fastighetsteam som jag kommit i kontakt med i olika sammanhang och teamet har höga ambitioner att växa inom fastighetsrätten med starkt fokus på kommersiella fastighetstransaktioner, vilket varit viktiga anledningar för mig att söka mig till Setterwalls, säger Niklas Svantesson.

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Fastighetsrätt, Fastigheter

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.