byrånyhet | 03 maj 2023

Svensk Vindkrafts Vindkraftpris 2023

Responsive image

Vi är så stolta att få gratulera Setterwalls Tove Andersson till Svensk Vindkrafts Vindkraftpris 2023. Ett pris som idag delades ut av Svensk Vindkraftförening.

Motiveringen lyder som följer:

”Tove Andersson har under flera år gjort ett starkt avtryck i den svenska vindkraftbranschen. Med hög integritet och självklar auktoritet har hon värnat vindkraftens möjligheter i en konfliktfyllt omvärld. Hon har genom sina insikter i branschens juridiska vardag blivit en eftersökt talare och en ofta anlitad expert. Tove värnar rätten för dem som arbetar med vindkraft för en hållbar energiomställning.

I en tid när okunnighet, påståenden och rena falsarier sprids om vår bransch i den allmänna debatten, är det viktigt att peka på dem som uppehåller rågången mellan rätt och fel. Vid den grinden står Tove med båda fötterna på marken, lågmäld men alltid tydlig.

Tove Andersson är en värdig mottagare av Svensk Vindkrafts vindkraftpris 2023.”

Vindkraftsdagarna 3/5 2023

Branschorganisationen Svensk Vindkraft

Tove Andersson är delägare och advokat på Setterwalls Advokatbyrå. Här kommenterar Tove det fina priset med egna ord:

”Jag är väldigt glad och stolt över detta fina erkännande. Extra roligt så klart att föreningen valt att lyfta fram advokatperspektivet och vikten av att stå upp för rättssäkerhet i branschen.”  

Foto: Anders Roos

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Energi & råvaror, Miljörätt

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.