event / 20 okt 2021

Webbinarium: Moms och fastigheter

Responsive image

Momsområdet är ett område i ständig förändring där ny rättspraxis och uppdateringar sker med jämna mellanrum. Dessa förändringar medför att det ibland blir svårt att få en överblick över vad som faktiskt gäller i alla lägen.

Vi på Setterwalls bjuder därför in till ett webbinarium där vi under en timme ger en överblick över gällande regelverk och de nyheter som har kommit inom momsområdet med fokus på fastighetsbranschen. Vi kommer göra en översiktlig genomgång av det gällande regelverket avseende fastighetsmoms och vad som är bra att tänka på samt vilka förändringar som skett inom området det senaste året. 

Webbinariet passar dig som önskar att få en kort genomgång avseende de väsentliga nyheterna inom fastighetsområdet och en överblick över de regler som är mest relevant för er verksamhet.  Under webbinariet kommer bl.a följande frågeställningar att behandlas:

  • Förutsättningar för frivillig skattskyldighet vid upplåtelse av fastighet
  • Att tänka på när det gäller moms vid byggnation och överlåtelser av fastigheter
  • De senaste avgörandena gällande fastighetmoms

Datum: 20 oktober
Tid: 9-10

Webbinariet är kostnadsfritt och du anmäler dig via länken nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att ställa dem i chatten under webbinariets gång, alternativt maila in frågorna på förhand till föreläsarna (se nedan).

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Skatterätt

Vi håller dig uppdaterad om vad som händer.

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så får du veta mer om vad som händer inom affärsvärlden och juridiken.

Du får även information om kommande event, seminarier och webbinarier.