uppdrag / 06 apr 2021

Setterwalls har biträtt grundare och övriga aktieägare vid försäljningen av Cygni

Responsive image

Grundare och övriga aktieägare har ingått avtal om försäljning av samtliga aktier i Cygni till Accenture. Cygni grundades 2006 och efter en framgångsrik resa, där Cygni etablerat huvudkontor i Stockholm samt flertalet kontor i bland annat Göteborg, Linköping, Malmö, Luleå, Östersund och Amsterdam, tas nu nästa steg när Cygni genom transaktionen blir en del av Accenture.

Sedan starten 2006 har Cygni framgångsrikt utvecklats till ett mjukvaruutvecklingsföretag med branschledande kompetenser inom full stack-utveckling och molnbaserade tjänster. Under tiden har Cygni fem gånger uppmärksammats som den bästa arbetsplatsen i Europa och sju gånger som den bästa arbetsplatsen i Sverige av ”The Great Place To Work Foundation”. Genom förvärvet stärker Accenture sitt erbjudande inom molnbaserade tjänster och Cygni inleder nästa kapitel genom att kombinera sina styrkor med Accentures i syfte att fortsätta växa som en integrerad del av ”Accenture Cloud First”.

Fullföljandet av förvärvet är villkorat av att godkännande erhålls från Konkurrensverket, vilket beräknas erhållas under andra kvartalet 2021.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.