uppdrag | 06 okt 2020

Setterwalls har biträtt Guard Therapeutics i samband med företrädesemission och övertilldelning

Responsive image

Setterwalls har biträtt Guard Therapeutics International AB (publ) i samband med en företrädesemission som tecknades till cirka 214 procent, samt därpå följande övertilldelningsemission för att tillgodose överteckningen i företrädesemissionen.

Guard Therapeutics International AB (publ) är ett läkemedelsbolag fokuserat på utvecklingen av läkemedel för att förhindra oxidativ stress och akuta njurskador. Bolagets huvudkandidat ROSgard har i flera prekliniska studier dokumenterats skydda mot cell- och organskador, inklusive akuta njurskador, genom att motverka oxidativ stress och understödja regenerativa processer.

Företrädesemissionen tecknades till cirka 214 procent. För att tillgodose överteckningen i företrädesemissionen beslutade bolagets styrelse om en efterföljande övertilldelningsemission till de som inte erhållit full tilldelning i företrädesemissionen. Genom företrädesemissionen och övertilldelningsemissionen tillförs bolaget en emissionslikvid om cirka 76,5 MSEK före emissionskostnader.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.