uppdrag | 23 maj 2022

Setterwalls har biträtt inriver AB i samband med en betydande tillväxtinvestering från Thomas H. Lee Partners (THL)

Responsive image

Setterwalls har biträtt inriver i samband med en stor investering från THL som en del av inrivers expansionsplan för produktutveckling. Genom denna investering kommer inriver att utöka sin närvaro på de nordamerikanska och europeiska marknaderna och möta de växande kraven med stöd av en betydande tillväxtinvestering.

Med huvudkontoret i Malmö, har inriver kontor i Chicago, Amsterdam, London, München, Stockholm, Manilla och Davao. inriver hjälper organisationer över hela världen med att öka produktförsäljningen online och leverera exceptionella kundupplevelser över flera kanaler via sin mjukvarulösning för produktinformationshantering (PIM). Mjukvaran möjliggör bättre kundupplevelser för märkestillverkare, industritillverkare och återförsäljare att snabbt och enkelt sälja sina produkter och lösningar över vilken kanal eller marknadsplats som helst. Lösningen ger såväl ökade intäkter och kundnöjdhet, som varumärkeskapital på en mycket konkurrensutsatt omnikanalmarknad.

Det framstående riskkapitalbolaget Thomas H. Lee Partners, L.P. (THL) kommer att bidra med en betydande tillväxtinvestering för att accelerera tillväxten inom e-handel på den nordamerikanska marknaden samt öka styrkan i Europa. Verdane, den europeiska specialiserade riskkapitalinvesteraren och nuvarande aktieägare i inriver, kommer att behålla en betydande minoritetsägarandel i inriver.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.