uppdrag | 31 maj 2020

Setterwalls har biträtt IRRAS AB i samband med företrädesemission om cirka 217 miljoner kronor och notering på Nasdaq Stockholm

Responsive image

Setterwalls har biträtt IRRAS AB i samband med företrädesemission om cirka 217 miljoner kronor och notering på Nasdaq Stockholm.

Setterwalls har biträtt IRRAS AB i samband med företrädesemisson om cirka 217 miljoner kronor och notering av bolagets stamaktier på Nasdaq Stockholm. IRRAS AB är ett globalt medicinteknologiföretag fokuserat på leverans av innovativa medicinska lösningar för att förbättra livet för kritiskt sjuka patienter. IRRAS designar, utvecklar och kommersialiserar produkter som förbättrar utfallet för patienter och minskar den totala vårdkostnaden genom att adressera komplikationer associerade med nuvarande behandlingsmetoder inom neurointensivvård.

IRRAS marknadsför och säljer sina innovativa IRRAflow- och Hummingbird ICP Monitoring-produktfamiljer globalt till sjukhus, via sin egen säljorganisation i USA och på utvalda marknader i Europa samt via ett nätverk av distributörer på andra marknader. Första dag för handel på Nasdaq Stockholm var den 20 maj 2020.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.