uppdrag / 01 dec 2021

Setterwalls har biträtt Resurs Holding och Solid Försäkring i samband med Lex Asea-utdelning och upptagande till handel på Nasdaq Stockholm

Responsive image

Setterwalls har biträtt Resurs Holding AB (”Resurs”) i samband utdelningen av samtliga aktier i det helägda dotterbolaget Solid Försäkringsaktiebolag (”Solid Försäkring”) till aktieägarna i Resurs, samt efterföljande upptagande till handel av aktierna i Solid Försäkring på Nasdaq Stockholm. Handeln med Solid Försäkrings aktier på Nasdaq Stockholm inleddes den 1 december 2021.

Solid Försäkring har under de senaste åren utvecklats till ett konkurrenskraftigt och stabilt sakförsäkringsbolag med en diversifierad nordisk nischförsäkringsportfölj. I syfte att skapa mer gynnsamma förutsättningar för Solid Försäkrings fortsatta utveckling och tillväxt, beslutade styrelsen för moderbolaget Resurs därför att dela ut samtliga aktier i Solid Försäkring till aktieägarna i moderbolaget, enligt de så kallade Lex Asea-reglerna.

Setterwalls har biträtt Resurs och Solid Försäkring i samband med utdelningen av aktierna i Solid Försäkring och efterföljande upptagande till handel av de utdelade aktierna på Nasdaq Stockholm.

Vi håller dig uppdaterad om vad som händer.

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så får du veta mer om vad som händer inom affärsvärlden och juridiken.

Du får även information om kommande event, seminarier och webbinarier.