uppdrag | 01 dec 2021

Setterwalls har biträtt Resurs Holding och Solid Försäkring i samband med Lex Asea-utdelning och upptagande till handel på Nasdaq Stockholm

Responsive image

Setterwalls har biträtt Resurs Holding AB (”Resurs”) i samband utdelningen av samtliga aktier i det helägda dotterbolaget Solid Försäkringsaktiebolag (”Solid Försäkring”) till aktieägarna i Resurs, samt efterföljande upptagande till handel av aktierna i Solid Försäkring på Nasdaq Stockholm. Handeln med Solid Försäkrings aktier på Nasdaq Stockholm inleddes den 1 december 2021.

Solid Försäkring har under de senaste åren utvecklats till ett konkurrenskraftigt och stabilt sakförsäkringsbolag med en diversifierad nordisk nischförsäkringsportfölj. I syfte att skapa mer gynnsamma förutsättningar för Solid Försäkrings fortsatta utveckling och tillväxt, beslutade styrelsen för moderbolaget Resurs därför att dela ut samtliga aktier i Solid Försäkring till aktieägarna i moderbolaget, enligt de så kallade Lex Asea-reglerna.

Setterwalls har biträtt Resurs och Solid Försäkring i samband med utdelningen av aktierna i Solid Försäkring och efterföljande upptagande till handel av de utdelade aktierna på Nasdaq Stockholm.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.