byrånyhet | 16 jun 2016

Setterwalls förstärker med en ny delägare i transaktionsteamet

Responsive image

Setterwalls välkomnar varmt Mattias Detterfelt som ny delägare till byrån. Genom rekryteringen stärker Setterwalls sin position ytterligare inom privata och publika transaktioner. Mattias kommer närmast från Hamilton där han varit delägare sedan 2009.

Mattias kommer att börja på Setterwalls i Stockholm den 1 augusti 2015. Han kommer fokusera på svenska och internationella transaktioner. 

–   Vi är väldigt glada över att välkomna Mattias till oss. Mattias förstärker vårt redan framgångsrika transaktionsteam och rekryteringen ligger helt i linje med vår ambition att ytterligare stärka vår konkurrenskraft på transaktionsmarknaden, säger Åsa Erlandsson, vd för Setterwalls.

–   Setterwalls är en kvalitetsbyrå med starka specialistgrupper och ett starkt  transaktionsteam som har höga ambitioner.  Jag har i olika sammanhang kommit i kontakt med Setterwalls kompetenta och engagerade medarbetare. Jag ser nu fram emot att få arbeta tillsammans med dem i framtiden och utveckla byråns erbjudande inom transaktionsområdet, säger Mattias Detterfelt. 

Mattias har arbetat på advokatbyrå i Stockholm och New York med svenska och internationella transaktioner i 15 år. I samband med rekryteringen av Mattias kommer även Mattias kollega, advokat Linn Jonsson, rekryteras till Setterwalls vilket intensifierar byråns inriktning mot PE.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.