byrånyhet | 19 feb 2021

Setterwalls framstående bank- och finansteam klättrar i rankingen i Chambers och förstärker erbjudandet inom finansiell reglering

Responsive image

Setterwalls ledande bank- och finansteam klättrar i rankingen i den senaste versionen av Chambers Global, det ledande rankinginstitutet som årligen rankar de mest framstående advokaterna och advokatbyråerna i världen.

– Setterwalls är en av de ledande advokatbyråerna i Sverige både utifrån storlek, kvalitet och erkännande i marknaden. Vårt snabbt växande team inom bank- och finans har haft ett mycket starkt år bakom sig trots rådande omvärldsfaktorer och inte minst den påverkan som Covid-19 pandemin har haft på marknaden. Det är mycket glädjande att vårt fullserviceerbjudande inom bank-och finans, vårt starka team och de uppdrag som har anförtrotts oss av våra framstående klienter under året har uppmärksammats i marknaden. Vi har klättrat i samtliga ledande rankinginstitut under året och nu senast i Chambers, säger Mikael Magnusson, partner och sedan årsskiftet ansvarig för bank-och finansgruppen i Stockholm.

Chambers and Partners är ett av de mest erkända oberoende rankinginstituten som årligen rankar de mest framstående advokaterna och advokatbyråerna i över 200 jurisdiktioner.

Specialist counsel ansluter till Setterwalls bank-och finansteam i Stockholm

Setterwalls har förstärkt den finansregulatoriska delen av vår bank och finansgrupp genom att rekrytera Tobias Björklund. Tobias har närmare tio års erfarenhet från arbete med finansregulatoriska frågor och regelverk och var innan han kom till Setterwalls på Finansinspektionen där han har haft specialist- och chefsroller. Tobias har arbetat med såväl tillstånds- som tillsynsfrågor rörande bl.a. värdepappersinstitut och närmast i tiden arbetade han med hantering av värdepappersbolagsrättsliga frågor, Mifid 2/Mifir och lagen om värdepappersmarknaden m.fl. regelverk.

– Jag är mycket glad över möjligheten att få ansluta till Setterwalls framstående bank-och finansteam och ser fram emot att vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av Setterwalls starka erbjudande inom finansiell reglering, säger Tobias Björklund.

– Genom rekryteringen av Tobias har vi fått ett mycket värdefullt tillskott till vårt starka team inom finansiell reglering och vi är mycket glada för att Tobias har valt att ansluta sig till oss, säger Mikael Magnusson.

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Bank & finans

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.