byrånyhet | 26 okt 2018

Setterwalls i Göteborg rekryterar miljörättsexperten Linnea Ljung

Responsive image

Genom rekryteringen av Linnea Ljung stärker Setterwalls ytterligare sin branschledande position inom miljö- och energirätt. Linnea kommer närmast från Mannheimer Swartling där hon sedan 2008 har arbetat med miljörättsfrågor på byråns Göteborgskontor – samt med bevakning av EU:s miljörätt på kontoret i Bryssel. Rekryteringen av Linnea speglar det ökade behovet av miljörättslig rådgivning inom allt fler områden i näringslivet.

– Det känns jättebra att få börja arbeta på en så driven och engagerad byrå som Setterwalls. Min uppfattning är också att Setterwalls miljögrupp har ett enormt driv och vind i seglen med stora framgångar de senaste åren. Det är kul att få vara del av ett starkt team med en så tydlig ambition att vara bäst, det gör att man utvecklas i varje uppdrag, säger Linnea Ljung.

– Vi är mycket glada över att kunna stärka vår miljögrupp med en så pass erfaren och kompetent advokat som Linnea. Rekryteringen av Linnea till Göteborgskontoret har förstärkt Setterwalls position och kapacitet som marknadsledande rådgivare inom miljö- och energirätt, säger Minna Skyman, vd för Setterwalls i Göteborg.

Möt Linnea den 6 november då Setterwalls Göteborg anordnar det kostnadsfria frukostseminariet Miljörättsliga tuvor välter allt fler byggprojekt som fokuserar på hur miljörättsliga aspekter kan få allvarliga konsekvenser för ett bygg- eller anläggningsprojekt. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på länken.

 

Setterwalls är en av Sveriges ledande advokatbyråer med 260 medarbetare, varav 190 jurister. Byrån har erfarna specialister inom alla affärsjuridiska områden och en gedigen erfarenhet av de flesta branscher. Setterwalls olika specialistteam företräder många av Sveriges och världens ledande företag, institutioner och riskkapitalbolag.

Kontakt:

Verksamhetsområde:

Miljörätt, Energi & råvaror

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.