byrånyhet | 09 okt 2018

Setterwalls rekryterar ytterligare inom EU- & konkurrensrätt och välkomnar Magnus Jonson från Konkurrensverket

Responsive image

Setterwalls Advokatbyrå fortsätter i och med rekryteringen av Magnus Jonson att stärka byråns grupp inom EU- och konkurrensrätt, som idag består av drygt 20 personer. Magnus Jonson har över 20 års erfarenhet från arbete inom området och kommer närmast från Konkurrensverket. Nyligen rekryterades även Tommy Pettersson, tidigare Mannheimer Swartling, till gruppen.

EU- och konkurrensrätt blir allt viktigare för svenska företag och organisationer, och den här typen av juridisk kompetens är ofta en central del vid komplexa affärstransaktioner såsom företagsförvärv och omstruktureringar. Dessutom har antalet undersökningar från konkurrens- och andra rättsvårdande myndigheter och därmed sammanhängande processer ökat väsentligt under senare år.

– Setterwalls har nu ett av marknadens starkaste erbjudanden inom EU- och konkurrensrätt. Vi märker att allt fler kunder efterfrågar rådgivning inom detta område, säger Ulf Djurberg, advokat och delägare vid Setterwalls, och fortsätter:

– Våra förstärkningar med Magnus och Tommy innebär också att vi breddar kompetensen inom compliance, offentlig upphandling, statsstöd, anti-dumping, fri rörlighetsfrågor och interna utredningar.

– Det är få byråer i Sverige som erbjuder den här bredden och djupet inom EU- och konkurrensrätt, vilket var viktigt för mig vid valet av advokatbyrå. Dessutom gillar jag verkligen byråkulturen och människorna som arbetar på Setterwalls, säger Magnus.

 

Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Setterwalls har ca 260 medarbetare, varav 180 jurister som arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kontakt:

Verksamhetsområde:

EU- & konkurrensrätt

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.