byrånyhet | 05 feb 2014

Tre nya partners på Setterwalls

Responsive image

Setterwalls har utsett tre nya partners inom områdena skatt, Private Client, offentlig upphandling respektive rekonstruktion, insolvens och borgenärs­skydd, som alla fortsatt att växa under året.

Karl-Johan Nörklit, 36 år, verksam från Stockholmskontoret, har varit på Setterwalls sedan 2007 och arbetar huvudsakligen med skatterätt och Private Client.

Lynda Ondrasek Olofsson, 35 år, verksam från Stockholmkontoret, har varit på Setterwalls sedan 2007 och arbetar med skatterätt, Private Client, stiftelser och föreningar samt offentlig upphandling.

Mathias Winge, 39 år, verksam från Stockholmskontoret, har varit på Setterwalls sedan 2005, är konkursförvaltare, och arbetar huvudsakligen med borgenärs-, rekonstruktions- och insolvensrättsliga frågor.

 

– Vi ser en fortsatt tuff konkurrens om uppdragen, men en återhämtande konjunktur och ökad efterfrågan på våra tjänster inom hela det affärsjuridiska området, inte minst inom de verksamhetsområden som nu får nya delägare, säger Joakim Edoff, vd och Executive Partner för Setter­walls, och fortsätter:

–  Vi är glada och stolta över att vi i slutet av förra året, för andra året i rad, erhöll Stora klientpriset, som ju är utmärkelsen till advokatbyrån med de nöjdaste klienterna i kategorin ’klienter som på årsbasis köper juridiska tjänster för minst 1 miljon kronor’ i klient- och branschundersökningen Årets Advokatbyrå, som genom­förs av Regi i sam­arbete med Bolagsjuristernas Förening. Vi fortsätter vårt utvecklings­arbete för att än mer effektivt serva våra klienter med förstklassig rådgivning och vara en aktör som ligger i framkant. Det är ett ständigt pågående arbete där inte minst våra nya partners har en viktig roll att spela.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.