event / 31 mar 2022

Webbinarium: Så tar du ta fram ett vattentätt konsultavtal

Responsive image

I fler och fler branscher ökar användandet av konsulter och därmed ökar även antalet konsultavtal. Att upprätta ett konsultavtal kan dock vara förenat med vissa svårigheter. Det finns såväl arbetsrättsliga, IP-rättsliga som skatterättsliga fallgropar som är viktiga att beakta – med oönskade konsekvenser om du hamnar fel.

Setterwalls bjuder härmed in till ett webbinarium med vår panel Emmelie Tedfelt, advokat och specialist inom arbetsrätt samt juristerna Anna Hildingsson och Tobias Lindgren, specialiserade inom IP-rättsliga frågor respektive skatterätt. De kommer lotsa dig igenom de utmaningar och svårigheter som kan uppstå när du ska upprätta ett konsultavtal samt erbjuda råd och tips på hur du löser dessa.

Panelen kommer dela med sig av sin expertis och ge dig verktygen som krävs för att ta fram ett heltäckande konsultavtal. Panelen kommer bland annat gå igenom riskerna vid upprättandet av IP-klausuler, vad som skiljer en konsult från en arbetstagare samt redogöra för eventuella konsekvenser som kan uppstå vid en felaktig bedömning.

Datum: 31 mars 2022 
Tid: 08.00-09.00
Var: Webbinarium. Länk för deltagande mailas ut dagen innan och samma dag.

Under webbinariets gång kommer det att finnas tillfälle att ställa frågor till föredragshållarna i chatten och om du önskar komma i kontakt med dem innan dess är du välkommen att kontakta Emmelie Tedfelt, Tobias Lindgren eller Anna Hildingsson (kontaktuppgifter via namnlänkarna nedan).

Varmt välkommen med din anmälan!

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.