event / Stockholm / 17 apr 2020

Webbinarium: Statliga stöd till företag under COVID-19-utbrottet – vilka möjligheter finns?

Responsive image

Med anledning av COVID-19-utbrottet arbetar stora delar av såväl den offentliga som den privata sektorn med att hantera Coronaviruset och dess konsekvenser. Genom att möjligheterna att röra sig fritt har begränsats ställs evenemang in, resandet minskar och butiker och restauranger tvingas stänga runtom i Europa. För att hantera den kris som nu uppstått inom näringslivet är statliga stöd aktuella i ett flertal branscher. Som ett komplement till den artikel som vi tidigare publicerat kommer vi nu att livesända ett webbinarium där våra experter diskuterar de frågeställningar som tas upp i artikeln och vad som har hänt på området sedan artikeln publicerades.

Det kommer även finnas möjligheter att ställa frågor och diskutera live med våra experter via webbinariets chattfunktion. Har du frågor redan nu går det bra att skicka dessa till c19-eu@setterwalls.se.

Frågor som kommer att diskuteras är bland annat:

  • Vilka stödåtgärder kan genomföras utan att de på förhand måste godkännas av EU-kommissionen?
  • Vilka stödåtgärder kan genomföras under förutsättning att de på förhand godkänns av EU-kommissionen?
  • Vilka åtgärder vidtas på EU-nivå och på nationell nivå för att stödja de branscher och företag som drabbas värst av COVID-19-utbrottet?
  • Vilka möjligheter har kommuner att ge stöd åt företag i kris?

När? Fredag den 17 april 2020
Tid? Klockan 12:00 – 13:00

Anmäl dig på nedan länk senast fredag 17 april kl 10:00. En anslutningslänk till webbinariet skickas ut per mejl två timmar innan sändningen påbörjas.

Har du inte möjlighet att ta del av webbinariet när det livesänds? Ta del av webbinariet i efterhand genom att klicka här.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.