Bransch

Bygg & anläggning

Du som jobbar med byggprojekt eller anläggningsentreprenader vet att det ställs stora krav på kunskap och branschkännedom. Även ur ett juridiskt perspektiv. Här finns vi alltid nära, med rätt expertis och erfarenhet.

Våra branschspecialister hjälper dig med planering, upphandling, genomförande och uppföljning av alla slags byggprojekt och entreprenader, inklusive samhällsutvecklingsprojekt. Och vi kan biträda dig vid entreprenadrelaterade tvister i domstolar och skiljeförfaranden. Eller då du behöver hjälp att bedöma risker och tillvarata möjligheterna när projektet inte utvecklar sig enligt plan. Är du inne i privatfinansierade samarbetsprojekt eller OPS-projekt, då supportar vi både med de juridiska och kommersiella frågor som uppkommer. Våra specialister har medverkat i flera stora projekt, t.ex. Arlandabanan, Öresundsbron, tunneln genom Hallandsås och Botniabanan.

Vi samarbetar med flera av branschens mest framstående bolag. Såväl offentliga och privata beställare som byggbolag, finansiärer och konsulter.

Kompetensområden

Entreprenadrätt / Fastighetsrätt

Vill du veta mer? Kontakta:

Stockholm

Hans Dahlberg Kolga

Göteborg

Emma Fredberg

Malmö

Henrik Trölle