fbpx Arbetsrätt och pensioner | Setterwalls Advokatbyrå

Kompetensområde

Arbetsrätt och pensioner

Med unik efterenhet och spetskompetens är våra specialister ledande inom kommersiell arbetsrätt och ger svenska och utländska arbetsgivare vägledning i alla typer av arbetsrättsliga frågeställningar, med fokus på pragmatiska och affärsmässiga lösningar.

Oavsett arbetsrättslig utmaning får du med vårt erfarna team som samtalsparter de bästa förutsättningarna att ta rätt beslut. Våra specialister bistår med arbetsrättslig rådgivning i allt – från komplexa problemställningar till löpande ad hoc-frågor. Vi ger dig vägledning i samband med bl.a. företagsförvärv, börsintroduktioner, verksamhetsövergångar, omstruktureringar, uppsägningar och avsked samt arbetsmiljö- och företagshemlighetsfrågor.

Vi hjälper dig också vid tvister i domstol och skiljeförfaranden samt i fackliga förhandlingar och kollektivavtalsfrågor. Härutöver hjälper vi dig med utformning av anställningsavtal, olika typer av företagspolicys, incitamentsprogram och annan arbetsrättslig dokumentation såsom sekretess- och konkurrensklausuler samt immaterialrättsliga regleringar. Vi ordnar också regelbundet utbildningar för klienter, undervisar på universitet och håller seminarier i aktuella ämnen inom arbetsrätten.

Bland våra klienter finner du många av landets ledande svenska företag och institutioner samt några av världens främsta internationella koncerner.

"Setterwalls’ "excellent" practice."

- Legal 500

"The team gives us the support we need, when we need it."

- Chambers & Partners

"Proactive, efficient and pragmatic approach."

- Chambers & Partners

"Great to deal with and very solution-oriented."

- Chambers & Partners

"Recommended for the breadth of its practice, as well as its lawyers."

- Legal 500

"Very good, very satisfied."

- Chambers Europe

Vill du veta mer? Kontakta:

Stockholm

Henrik Kjellander

Göteborg

Emmelie Tedfelt

Malmö

Jenny Söberg