uppdrag / 08 jun 2018

Setterwalls biträder Better Collective i samband med notering på Nasdaq Stockholm

Responsive image

Det danska bolaget Better Collective A/S (”Better Collective” eller “Bolaget”) har noterats på Nasdaq Stockholm och i samband därmed genomfört en nyemission.

Handeln i Better Collectives aktie på Nasdaq Stockholm inleddes den 8 juni 2018. Bolaget handlas under symbolen BETCO. Erbjudandet i samband med noteringen riktades till allmänheten i Sverige och till institutionella investerare i Sverige samt internationellt och bestod av dels en nyemission om 600 miljoner kronor och dels enförsäljning av befintliga aktier om 57 miljoner kronor. Priset i erbjudandet fastställdes till 54 kronor per aktie, vilket motsvarar ett marknadsvärde om cirka 2 186 miljoner kronor för samtliga utgivna aktier i Bolaget efter erbjudandet.

Better Collective är en ledande s.k. affiliate inom iGaming (online gambling), med särskild fokus på sportsbetting. Bolaget är främst verksamt på den europeiska marknaden. Better Collective tillhandahåller prestationsbaserade marknadsföringstjänster till mer än 250 iGaming-operatörer genom fyra s.k. community-webbplatser och mer än 2 000 s.k. content-webbplatser. Bolagets hänvisar användare till iGaming-operatörer, som omvandlar dem till spelare. Better Collective blir ersatta av operatörerna genom en intäktsdelningsmodell eller genom en engångsersättning per spelare. Better Collective är ett danskt bolag med huvudkontor i Köpenhamn och har ytterligare kontor i Frankrike, Österrike och Serbien. Koncernen grundades 2002 av Jesper Søgaard och Christian Kirk Rasmussen som fortfarande är en del av koncernledningen som VD och COO.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.