uppdrag / 21 jun 2017

Setterwalls biträder BONESUPPORT i samband med notering på Nasdaq Stockholm

Responsive image

BONESUPPORT HOLDING AB (publ) (”BONESUPPORT” eller “Bolaget”) har noterats på Nasdaq Stockholm och i samband därmed genomfört en nyemission.

Handeln i BONESUPPORT:s aktie på Nasdaq Stockholm inleddes den 21 juni 2017. Bolaget handlas under symbolen BONEX. I samband med noteringen har allmänheten och investerare i Sverige och institutionella investerare i såväl Sverige som internationellt erbjudits att teckna aktier i Bolaget i samband med en nyemission om 500 miljoner kronor. Priset i erbjudandet fastställdes till 29 kronor per aktie, vilket motsvarar ett marknadsvärde om cirka 1 416 miljoner kronor för samtliga utgivna aktier i Bolaget när handeln inleddes.

BONESUPPORT är ett innovativt och snabbväxande företag i kommersiell fas, verksamt inom området orthobiologics. Bolaget är baserat i Lund, Sverige, och utvecklar och kommersialiserar innovativa injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben med förmåga att frisätta läkemedel direkt i hålrum i ben. BONESUPPORT har tre marknadsförda huvudprodukter: CERAMENT™ BONE VOID FILLER, CERAMENT™ G och CERAMENT™ V.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.