uppdrag / 21 jun 2017

Setterwalls biträder BONESUPPORT i samband med notering på Nasdaq Stockholm

Responsive image

BONESUPPORT HOLDING AB (publ) (”BONESUPPORT” eller “Bolaget”) har noterats på Nasdaq Stockholm och i samband därmed genomfört en nyemission.

Handeln i BONESUPPORT:s aktie på Nasdaq Stockholm inleddes den 21 juni 2017. Bolaget handlas under symbolen BONEX. I samband med noteringen har allmänheten och investerare i Sverige och institutionella investerare i såväl Sverige som internationellt erbjudits att teckna aktier i Bolaget i samband med en nyemission om 500 miljoner kronor. Priset i erbjudandet fastställdes till 29 kronor per aktie, vilket motsvarar ett marknadsvärde om cirka 1 416 miljoner kronor för samtliga utgivna aktier i Bolaget när handeln inleddes.

BONESUPPORT är ett innovativt och snabbväxande företag i kommersiell fas, verksamt inom området orthobiologics. Bolaget är baserat i Lund, Sverige, och utvecklar och kommersialiserar innovativa injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben med förmåga att frisätta läkemedel direkt i hålrum i ben. BONESUPPORT har tre marknadsförda huvudprodukter: CERAMENT™ BONE VOID FILLER, CERAMENT™ G och CERAMENT™ V.

Vi håller dig uppdaterad om vad som händer.

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så får du veta mer om vad som händer inom affärsvärlden och juridiken.

Du får även information om kommande event, seminarier och webbinarier.