uppdrag / 12 maj 2021

Setterwalls biträder Maven Wireless Sweden AB (publ) i samband med emission av nya respektive försäljning av befintliga aktier samt avsedd listning på Nasdaq First North Growth Market

Responsive image

Setterwalls biträder Maven Wireless Sweden AB (publ) i samband med emission av nya respektive försäljning av befintliga aktier samt avsedd listning på Nasdaq First North Growth Market.

Maven Wireless Sweden AB (publ) är en ledande aktör som erbjuder mjukvarubaserade och patenterade produkter för inomhus- och tunneltäckning med hög bandbredd. Bolagets styrelse och aktieägare har beslutat att genomföra ett erbjudande till allmänheten i Sverige, Finland och Norge samt till institutionella investerare i Sverige och internationellt genom emission av nya respektive försäljning av befintliga aktier. Bolagets styrelse har vidare ansökt om listning av bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market. Första handelsdagen i bolagets aktier förväntas bli den 10 juni 2021. Erbjudandepriset är fastställt till 13,00 SEK per aktie, vilket motsvarar ett totalt marknadsvärde för bolagets aktier om cirka 600 MSEK före erbjudandet.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.