uppdrag | 03 dec 2020

Setterwalls har biträtt ägarna i Technology for Infrastructure Projects Sweden AB i samband med försäljning av TFIP-gruppen till Sitowise Holding AB

Responsive image

Setterwalls har biträtt ägarna i Technology for Infrastructure Projects Sweden AB (”TFIP”) i samband med att Sitowise Holding AB (”Sitowise”) förvärvade samtliga aktier i TFIP jämte dotterbolag.

TFIP har Sveriges främsta kompetens inom underjordiska anläggningar och de erbjuder helhetslösningar inom infrastruktur, samhällsbyggnad och industri där bolaget skapar innovativa lösningar för en modern och säker infrastruktur. I samarbete med Sitowise kommer TFIP att kunna satsa ännu mer på den uppkopplade staden och utöka sina tjänster inom digitalisering. Sitowise förvärvar hela aktiekapitalet i TFIP och TFIP har en omsättning på 8 miljoner euro årligen. Med TFIP i koncernen säkrar Sitowise sin position på den svenska marknaden. Sitowise har förutom i Sverige, verksamhet i Finland, Estland och Lettland. Setterwalls agerade legal rådgivare till säljarna genom hela transaktionsprocessen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.