uppdrag | 23 okt 2020

Setterwalls har biträtt Alelion Energy Systems AB vid genomförandet av övertecknad företrädesemission

Responsive image

Setterwalls har biträtt Alelion Energy Systems AB vid genomförandet av övertecknad företrädesemission av aktier och vederlagsfria teckningsoptioner vilken, tillsammans med övertilldelningsoption, tillför Alelion cirka 68,2 miljoner kronor.

Alelion tillverkar kundanpassade batterisystem baserade på litiumjonteknologi. Alelion hjälper sina kunder att lyckas med elektrifiering av industrifordon och växla över till en mer hållbar energianvändning. Med effektiva lösningar, en automatiserad produktion och en energigivande attityd, strävar Alelion ständigt framåt, för en bättre morgondag. Alelion har sitt huvudkontor i Göteborg och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Setterwalls har biträtt Alelion Energy Systems AB vid genomförandet av övertecknad företrädesemission av aktier och vederlagsfria teckningsoptioner. Företrädesemissionen tillsammans med överteckningsoptionen tillför Alelion totalt cirka 68,2 miljoner kronor före avdrag för kostnader relaterade till företrädesemissionen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.