uppdrag / 14 apr 2023

Setterwalls har biträtt GomSpace Group AB (publ) (”GomSpace”) i samband med nyemissioner om totalt upp till 225 MSEK, konvertibelt låneavtal om 53,6 MSEK respektive en kreditfacilitet om 18 MEUR

Responsive image

Setterwalls har under det senaste året biträtt GomSpace, listat på Nasdaq First North Premier Growth Market, i samband med en nyemission om 103 MSEK riktad till The Hargreaves Family No. 14 Settlement, ingåendet av ett konvertibelt låneavtal om 53,6 MSEK, en kreditfacilitet från Europeiska investeringsbanken om 18 MEUR samt en företrädesemission av nya aktier om upp till 122 MSEK.

GomSpace, grundat 2007, är en tillverkare av mikro- och nanosatelliter med över 75 rymduppdrag och 33 år i omloppsbana med kunder inom den kommersiella, vetenskapliga, försvars- och akademiska sektorn. GomSpace är moderbolaget i koncernen med dotterbolag i Sverige, Danmark, Singapore, USA, Luxemburg och Frankrike. GomSpace har som vision att bli en integrerad tjänsteleverantör som erbjuder standardiserade mikro- och nanosatellitplattformar med flera konfigurationsmöjligheter för flera tillämpningsområden.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.