uppdrag / 29 maj 2019

Setterwalls har biträtt OssDsign i samband med listning på Nasdaq First North

Responsive image

Fredagen den 24 maj 2019 listades OssDsign på Nasdaq First North. I samband med listningen har bolaget genomfört en nyemission om 151,3 miljoner kronor som blev övertecknad. Setterwalls har varit legal rådgivare till bolaget genom hela listningsprocessen. Erik Penser Bank var finansiell rådgivare till bolaget och har även anlitats som Certified Adviser. SV Ventures var co-adviser i strategiska frågor.

Erbjudandet i samband med listningen bestod av en nyemission om 151,3 miljoner kronor med en övertilldelningsoption om ytterligare 22,7 miljoner kronor riktad till allmänheten i Sverige och institutionella investerare i Sverige och utomlands. Priset i erbjudandet var 27,50 kronor per aktie, vilket motsvarar ett bolagsvärde om cirka 336 miljoner kronor före erbjudandets genomförande.

OssDsign utvecklar och marknadsför innovativa implantat för förbättrad läkning och behandling av bendefekter. Grunden i bolaget är ett patenterat biokeramiskt material som under läkningsprocessen omvandlas till benvävnad. OssDsign designar, tillverkar och säljer patientspecifika implantat för behandling av skador och defekter i skallen och ansiktet. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala universitet.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.