uppdrag | 24 nov 2021

Setterwalls har biträtt SignUp Software i samband med IPO på Nasdaq First North Growth Market

Responsive image

Setterwalls har biträtt SignUp Software AB (”SignUp” eller ”Bolaget”) i samband med listning på Nasdaq First North Growth Market och i samband därmed en genomförd nyemission. Handeln med SignUps aktier på Nasdaq First North Growth Market inleds den 24 november 2021.

Erbjudandet i samband med listningen, som riktades till institutionella investerare i Sverige och internationellt samt till allmänheten i Sverige, övertecknades kraftigt. Erbjudandet omfattade en nyemission som tillför SignUp cirka 175 miljoner kronor före emissionskostnader. Erbjudandet inkluderade även en eventuell övertilldelningsoption som vid fullt utnyttjande tillför SignUp ytterligare cirka 26,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Priset i erbjudandet fastställdes till 80 kronor per aktie, vilket motsvarar ett marknadsvärde om cirka 1,8 miljarder kronor för samtliga utgivna aktier i Bolaget efter erbjudandet.

SignUp är ett snabbt växande mjukvaruföretag som erbjuder en heltäckande lösning, Ex-Flow, för elektronisk leverantörsfakturahantering inbyggd i Microsofts affärssystem Dynamics ERP. Bolaget har etablerat sig som en global aktör med ett flertal stora företag som kunder samt flertalet partnerskap genom bland annat TietoEvry, CGI och Columbus.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.