byrånyhet | 09 sep 2019

Setterwalls förstärker med en internationellt erfaren energi och infrastrukturspecialist att leda den vidare utvecklingen av Energi & Infrastruktur

Responsive image

Den snabbväxande advokatfirman Setterwalls fortsätter att expandera och förstärker verksamheten med en ny delägare, Martin Sandgren. Han fokuserar på transaktioner och projekt inom energi- och infrastruktursektorn och kommer att leda den vidare utvecklingen inom Energi & Infrastruktur på Stockholmskontoret. Martin var närmast ansvarig partner för verksamhetsgruppen Power & Renewables and Infrastructure hos internationella advokatbyrån Ince i London.

Setterwalls har identifierat infrastruktur- och energisektorn som ett fokusområde med stor potential för långsiktig tillväxt.

– Setterwalls befinner sig i en fas av snabb expansion och med rekryteringen av Martin förstärker vi vår marknadsledande position inom energi som reflekterat i Legal 500 och Chambers och kapacitet att assistera klienter på de mest komplexa och krävande energi- och infrastrukturprojekten, säger Kristina Einarsson, Executive Partner på Setterwalls.

Martin är rankad i Legal 500 och har med mer än 15 års erfarenhet från ledande byråer i London, New York, Stockholm och Köpenhamn och som chefsjurist vid ett globalt bolag inom energisektorn en unik erfarenhet av stora och komplexa projekt och transaktioner inom energi, infrastruktur och transport sektorerna, i Sverige, Norden och internationellt, inte minst inom det snabbväxande området vind och annan förnybar energi.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.