byrånyhet / 11 feb 2022

Setterwalls fortsätter växa och välkomnar en ny delägare och en ny Specialist Counsel

Responsive image

Som ett led i Setterwalls expansion har Setterwalls i Göteborg glädjen att välkomna Christian Riddarbo som ny delägare i M&A- och aktiemarknadsgruppen och Kenneth Nilsson som Specialist Counsel inom insolvens och rekonstruktion samt regulatoriska frågor och regelefterlevnad.

Christian Riddarbo ansluter närmast från Advokatfirman Vinge och är inriktad på företagsöverlåtelser och bolagsrätt. Han agerar löpande som rådgivare till svenska och internationella industriella aktörer och har ett särskilt intresse och erfarenhet av tillväxtbolag. Christian, som drivs av utveckling och förändring, har ett stort intresse för legal tech och utvecklingen av framtidens affärsmodell för juridiska tjänster.
– Jag ser fram emot att bidra till Setterwalls tillväxtresa genom såväl nya klienter och ärenden som tankar och idéer kring framtidens arbetssätt och tjänsteerbjudande för kvalificerade juridiska tjänster, säger Christian Riddarbo.

Kenneth Nilsson, som återansluter till Setterwalls efter några år på Ackordscentralen Väst AB, har lång erfarenhet inom sina specialistområden, som är svensk och internationell insolvens, regulatoriska frågor och frågor som rör offentlig förvaltning. Branscherfarenhet har han framförallt från bank/finans/försäkring samt legitimerade yrken och offentlig sektor.
– Genom åren har jag haft förmånen att genomföra många intressanta och varierande ärenden på uppdrag av Setterwalls klienter. Det gläder mig att vara tillbaka i en så spännande fas för Setterwalls och få bidra med mina kunskaper och erfarenheter inom mina specialområden, säger Kenneth Nilsson.

– Rekryteringarna stärker byråns kompetens ytterligare inom M&A/aktiemarknadsrätt och blir ett välkommet tillskott inom insolvens och rekonstruktion. Rekryteringarna är helt i linje med byråns tillväxtstrategi, avslutar Minna Skyman, CEO Setterwalls i Göteborg.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.