event / 22 apr 2024

Frukostföreläsning: Hur är det att arbeta med transaktionsjuridik på advokatbyrå?

Responsive image

Är du juriststudent och nyfiken på hur affärsintresse och juridik kan förenas? Då är vår föreläsning på Radisson Blu Hotell i Uppsala något för dig! 

Vi välkomnar dig till en morgon fylld av insikt och inspiration där vi ger dig en inblick i den transaktionsinriktade juridiken. Hur kan en typisk arbetsdag inom transaktioner se ut? Vad skiljer egentligen en transaktion åt från en annan? Och vilka likheter och skillnader finns det mellan olika verksamhetsområden? Vi hoppas med denna frukostföreläsning väcka din nyfikenhet och besvara dina funderingar.

Möjligheten att kombinera affärer med juridisk problemlösning är kärnan i Setterwalls arbete och vi är stolta över att arbeta med några av landets mest framstående klienter och jurister inom områden som Bank och Finans, Bolagsrätt, Aktiemarknad och M&A. Under denna föreläsning får du möjlighet att träffa och lära känna några av våra experter inom dessa områden som tillsammans kommer dela med sig av sina erfarenheter och guida dig igenom sina respektive verksamhetsområden.

För att kickstarta dagen bjuder vi självklart också på en härlig frukost ☕

Var: Radisson Blu Hotell, Stationsgatan 4, 753 40 Uppsala

När: 22 april (OSA senast 18 april)

Tid: 09:00-10:15

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.