event / Malmö / 28 maj 2024

Workshop och nätverksträff för dataskyddsombud

Responsive image

Välkommen till en exklusiv workshop för dig som arbetar som dataskyddsombud. Tisdag 28 maj bjuder Setterwalls in till frukost med nätverkande och inspiration inom dataskyddsområdet.

Denna workshop är för dig som vill få möjlighet att knyta nya kontakter med dataskyddsombud från hela regionen, dela egna erfarenheter samt ställa frågor och få svar från våra juridiska experter.

Det händer ständigt mycket inom området och under frukosten kommer vi att dyka in i aktuella frågor och utmaningar som är relevanta för din roll som dataskyddsombud.

 

Vid kommande tillfälle går vi igenom följande nyheter på dataskyddsområdet:

  • Kamerabevakning
  • Ny praxis/rättsfall


Gemensam workshop

Vi öppnar för dialog kring företags vanligt förekommande utmaningar kopplade till dataskydd. Modereras av Setterwalls Filip Åhsberger.


Vad vill du diskutera?

Vi uppmuntrar dig att inkomma med frågor på förhand – på så sätt skapar vi en skräddarsydd morgon tillsammans. Förslag lämnas via anmälningslänken eller via mejl till Filip.


Eventdetaljer:

Datum och tid: 28 maj 2024
Frukost serveras från kl. 08:30
Nyheter och workshop kl. 09:00 – 10:00
Plats: Setterwalls kontor i Malmö (Stortorget 23)

Sista anmälningsdag: 21 maj

Först till kvarn! Eventet har begränsat antal platser, anmäl dig så snart du kan för att säkra en plats.

 

Vi ser fram emot att återigen samla branschkollegor för en givande morgon med intressanta diskussioner och ny kunskap. Din närvaro är viktig för oss och för nätverket, och vi hoppas att du vill vara med och bidra till en inspirerande träff.

Varmt välkommen! 

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.