Kompetensområde

Fastighetsrätt

Setterwalls fastighetsgrupp är en av de främsta inom landet och har ett mycket erfaret team av specialister med spetskunskap inom fastighetsbranschens alla områden. Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla rådgivning med fokus på kvalitet, affärsmässighet och effektivitet.

Vi hjälper dig att genomföra lyckade fastighetsaffärer inom områdets alla segment – från förvärv, förvaltning och förädling till försäljning. Vi arbetar löpande med såväl medelstora och stora uppdrag där vi exempelvis skräddarsyr aktieägaravtal i fastighetsutvecklingsprojekt, förhandlar hyresavtal åt fastighetsägare eller hyresgäster, guidar klienter genom miljörättsliga frågeställningar, är behjälpliga vid finansiering av fastighetstransaktioner, förhandlar aktieöverlåtelseavtal, agerar bollplank åt exploatörer vid ny bebyggelse, hanterar tvister inom exempelvis entreprenadjuridikens värld, assisterar vid börsnoteringar av fastighetsbolag och mer därtill. All den juridiska hjälp du behöver finns under vårt tak.

Teamet rankas kontinuerligt som ett av de absolut bästa i landet. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med såväl svensk som gränsöverskridande fastighetsjuridik och assisterar kontinuerligt flera av världens största fastighetsfonder men även lokala aktörer i fastighetsrättsliga ärenden.

Nedan finner du ett axplock av den expertis vi besitter och bakom varje rubrik finner du en mer djupgående presentation av respektive område.

"The firm is always ready to serve us, and has full awareness of the commercial issues."

- Chambers & Partners

"Their ability to set up a team with the required expertise that meets our needs both from a legal and a business perspective."

- Chambers Europe

"The team is very competent and always does its best to deliver a good result."

- Legal 500

"They really put me and my challenge in focus and always fed back very quickly and accurately."

- Legal 500

Vill du veta mer? Kontakta:

Stockholm

Jessica Schönning Patric Olofsson

Göteborg

Jesper Kuschel

Malmö

Henrik Trölle