Student och Setterwalls

Student with high-flying ambitions?

We give you all opportunities.

Följ oss

Vill du hänga med vad som händer hos oss, komma lite mer på insidan och lära känna dina framtida kollegor? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Läs om våra studentroller.

Vi på Setterwalls värdesätter kontakten med ambitiösa och engagerade juriststudenter och hoppas att du tar upp kontakten med oss redan under din studietid. Vi bjuder regelbundet in till studentträffar och via vårt talangprogram får du en unik inblick i vår dagliga verksamhet. Setterwalls har också olika studentroller där du får möjlighet att omsätta din teoretiska kunskap i praktiken. Dessa kan du läsa mer om nedan. Satsar du på oss - satsar vi helhjärtat på dig.

Jag är intresserad av Setterwalls, hur når jag igenom bruset?

1/5

Lär känna oss

Våga ta kontakt! Besök våra regelbundna studentevent som anordnas på alla tre kontor. Varje år går ”En dag på Setterwalls” av stapeln där du får lära känna rekryteringsansvariga, ställa frågor och bygga relationer med jurister och andra medarbetare. Detta är det i särklass bästa sättet att nå igenom bruset och bygga ditt kontaktnät hos oss.

Följ Setterwalls i våra sociala kanaler så får du snabbt reda på vad som händer hos oss. På vårt instagramkonto Setterwallskarriar delar vi också med oss av livet på byrån. Kanske blir du en av oss?

2/5

Hållbara relationer

Oavsett om du är student, klient eller en befintlig Setterwallskollega så ser vi långsiktigt på våra relationer och hoppas alltid att våra samarbeten sträcker sig över en längre tid. Det är med långsiktighet i åtanke vi rekryterar och hoppas såklart att våra studenter ska välja Setterwalls, även efter avslutade studier.

3/5

Våga visa ditt rätta jag

Våra rekryterare har stor erfarenhet av att möta kandidater som är i ett tidigt skede i sin karriär, eller till och med är på sin första anställningsintervju, och de är förstående med att det kan vara nervöst att komma till oss. Vårt tips till er är att våga vara er själva, på så sätt garanterar vi en god matchning!

4/5

Gå med i vårt talangnätverk

Vi är väl medvetna om att ni studenter är vår framtid och vi vill därför ta chansen att lära känna er redan under studietiden. Med ett medlemskap i vårt talangnätverk får ni inbjudningar till våra event och tillställningar. Syftet med nätverket är att vi i ett tidigt skede kan bygga en relation som förhoppningsvis är början på ett framtida samarbete!

5/5

Ta chansen - Ansök till Setterwalls olika program!

Vi erbjuder dig som student olika möjligheter att ta del av vår verksamhet. I Stockholm och Malmö erbjuds bland annat Setterwalls Talangprogram och i Malmö och Göteborg erbjuds du en praktikvecka.