uppdrag | 12 maj 2021

Setterwalls biträder Priveq Investment och övriga aktieägare vid försäljning av Omegapoint

Responsive image

Setterwalls biträder Priveq Investment och övriga aktieägare vid försäljning av IT-konsultbolaget Omegapoint till FSN Capital. Affären innebär ett avslut på ett starkt samarbete, under vilket det bl.a. har gjorts fyra tilläggsförvärv som tillfört verksamheten nischkompetens och bredare geografisk spridning.

Omegapoint är ett ledande expertkonsultbolag som specialiserar sig på säker digitalisering och cybersäkerhet. Efterfrågan på de tjänster som bolaget erbjuder har under senare år ökat kraftigt och kunderna återfinns idag inom flertalet sektorer, bl.a. inom bank och finans, fordonsindustrin, media och hälso- och sjukvård. Bolaget har idag cirka 400 medarbetare och återfinns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Umeå. Flertalet medarbetare är idag aktieägare i Omegapoint och genom återinvestering i samband med genomförandet av transaktionen kommer bolaget fortsatt att vara medarbetarägt till 33 procent.

Tillträdet kommer att ske efter att sedvanliga godkännanden från Konkurrensverket har erhållits, vilket förväntas bli under andra kvartalet 2021.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.