byrånyhet | 13 jan 2010

Föryngring på Setterwalls – bara 60- och 70-talister nya partners inför 2010

Responsive image

Setterwalls Advokatbyrå, en av landets ledande affärsjuridiska byråer, utser sex nya partners inför 2010. De kommer från alla tre kontor – Stockholm, Göteborg och Malmö – och alla är mellan 30 och 42 år. De representerar immaterialrätt, bolagsrätt, arbetsrätt och sjö- och transporträtt, fyra områden som gått bra även under 2009.

– Vi ser fram emot att under 2010 fortsätta att utveckla vår verksamhet och ytterligare förstärka verksamheten vid alla tre kontoren. Våra nya partners spelar en viktig roll i det arbetet, säger Joakim Edoff, Executive Partner för Setterwalls.

Åsa Erlandsson, 41 år, verksam i Stockholm, har varit på Setterwalls sedan 1998 och är verksam inom arbetsrätt. 

Ola Grahn, 32 år, verksam i Malmö, har varit på Setterwalls sedan 2003 och är verksam inom bolagsrätt, aktiemarknad och företagsförvärv.

Henrik Larsson, 38 år, verksam i Stockholm, har varit på Setterwalls sedan 2000 och är verksam inom arbetsrätt. Henrik är ansvarig för arbetsrättsgruppen vid Stockholmskontoret.

Martin Levinsohn, 34 år, verksam i Malmö, har varit på Setterwalls sedan 2002 och är verksam inom dels immaterialrätt, dels EU- och konkurrensrätt. Martin är ansvarig för EU- och konkurrensrättsgruppen vid Malmökontoret.

Fredrik Roos, 30 år, verksam vid Setterwalls Göteborgskontor sedan 2003 och främst inriktad på immaterialrätt, IT och tvistelösning. Fredrik är ansvarig för IP/Tech-gruppen vid Göteborgskontoret.

Jörgen Sköld, 42 år, verksam i Göteborg, har varit på Setterwalls sedan 2006 och är verksam inom sjö- och tranporträtt. Jörgen är ansvarig för shipping och transportgruppen vid Göteborgskontoret.

– Det är mycket glädjande att kunna utse nya partners vid alla tre kontoren och ur de egna leden, säger Joakim Edoff.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.