byrånyhet | 20 dec 2023

Setterwalls vinterreflektion 2023

Responsive image

2023 har varit ett händelserikt år med spännande och snabb utveckling inom AI, en volatil finans- och räntemarknad som nu äntligen pekar åt rätt håll och en klart ökad transaktionsvolym. Vi har fortsatt att vässa vårt fullserviceerbjudande för att stärka vår position och vi är åter topprankade inom många områden, bland annat FinTech som här delar med sig av sina spaningar. I en fastighetsmarknad som fortfarande är utmanande är det dessutom extra roligt att vår fastighetsgrupp ligger etta i Fastighetsvärldens lista över transaktionsvolymer.

Vi vill även passa på att lyfta fram vårt samarbete med Stiftelsen Läxhjälpen och rikta ett stort tack till deras viktiga engagemang och arbete för högstadieelever runtom i landet.

Vi rivstartar 2024 med nya delägarna från de egna leden, det blir en riktigt fin förstärkning till vår M&A-praktik i form av Linnea Gävbo, Axel Helle och Marcus Olausson.

Med detta vill vi avslutningsvis också rikta ett stort tack till våra klienter för det gångna året och för det förtroende ni ger oss som juridisk samarbetspartner. Vi ser mycket fram emot ett fortsatt nära samarbete och ett spännande 2024.

Hälsningar Henrik Kjellander, Executive Partner

 


Du har väl inte heller missat..

Setterwalls expanderar med tre nya delägare inom M&A – Setterwalls

Daniel Sandberg ny CIO för Setterwalls Advokatbyrå – Setterwalls

Setterwalls Advokatbyrå i Göteborg utser ny VD – Setterwalls

Setterwalls fastighetsteam topprankat – Setterwalls

Setterwalls ny samarbetspartner till Stiftelsen Läxhjälpen – för alla barns rätt till god utbildning – Setterwalls

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.