uppdrag | 20 feb 2023

Setterwalls biträder Rejlers i samband med det offentliga uppköpserbjudandet på Eurocon

Responsive image

Rejlers Sverige AB, ett direkt helägt dotterbolag till Rejlers AB (publ), har lämnat ett rekommenderat offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Eurocon Consulting AB (publ) om att överlåta samtliga aktier i Eurocon till Rejlers.

Rejlers erbjuder 10,75 kronor kontant för varje aktie i Eurocon. Erbjudandets totala värde uppgår därmed till cirka 469 miljoner kronor. Styrelsen i Eurocon har enhälligt rekommenderat aktieägarna att acceptera erbjudandet. Acceptfristen för erbjudandet förväntas inledas omkring den 23 februari 2023 och avslutas omkring den 3 april 2023.

Rejlers är en av Nordens ledande teknikkonsulter. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten har Rejlers 2 800 experter inom teknikområden som energi, industri, infrastruktur och fastigheter. År 2022 omsatte bolaget 3,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Mid Cap.

Eurocon är ett svenskt teknikkonsultföretag specialiserat inom industriprojekt för process- och tillverkningsindustri, infrastruktur och informationssystem, med verksamhet på 13 platser i Sverige. Aktierna i Eurocon är listade på Spotlight Stock Market.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.