uppdrag | 07 sep 2023

Setterwalls har biträtt Priveq Investment och övriga aktieägare vid försäljning av Ports Group

Responsive image

Setterwalls har biträtt Priveq Investment och övriga aktieägare vid försäljningen av Ports Group, ett ledande europeiskt företag inom immateriella tillgångar och domänhantering, till Bridgepoint. Affären innebär ett avslut på ett flerårigt samarbete, under vilket det gjorts flera tilläggsförvärv som tillfört verksamheten både kompetens och geografisk spridning.

Ports Group är ett snabbväxande och lönsamt bolag som levererar IP-lösningar och tjänster inom domänhantering, varumärkeshantering och webbsäkerhet till sina kunder. Centralt i bolagets erbjudande är också den egenutvecklade mjukvaruplattformen Ports Management som knyter samman kundernas portföljer av immateriella rättigheter och erbjuder en överblick och automatiserad hantering av kundernas varumärkessäkerhet.

Bolaget har ca 130 anställda, vilka är utspridda på 16 kontor i bl.a. Sverige, Danmark, Schweiz, Spanien, Malta och Italien.

Ledningen och flertalet andra nyckelpersoner har återinvesterat del av köpeskillingen och kommer att fortsätta äga akter i bolaget tillsammans med Bridgepoint. För mer information, vänligen se pressmeddelandena från Priveq och Ports Group.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.