uppdrag | 06 feb 2024

Setterwalls rådgivare till Nordic Waterproofing i samband med det publika erbjudandet från Kingspan

Responsive image

Den 10 oktober 2023 offentliggjorde Kingspan Holdings (IRL) Limited (”Kingspan”) ett budpliktserbjudande till aktieägarna i Nordic Waterproofing Holding AB (publ) (”Nordic Waterproofing” respektive ”Erbjudandet”). Erbjudandet värderar samtliga aktier i Nordic Waterproofing till cirka 3,8 miljarder kronor. Setterwalls biträder Nordic Waterproofing i samband med Erbjudandet.

Den 10 oktober 2023 lämnade Kingspan ett offentligt kontant uppköpserbjudande (ett så kallat budpliktsbud) till aktieägarna i Nordic Waterproofing att överlåta samtliga sina aktier i Nordic Waterproofing till Kingspan för 160 kronor kontant per aktie. Erbjudandet värderar samtliga aktier i Nordic Waterproofing till cirka 3 839 miljoner kronor. Den 6 februari 2024 rekommenderade styrelsen i Nordic Waterproofing enhälligt Nordic Waterproofings aktieägare att inte acceptera Erbjudandet. Setterwalls biträder Nordic Waterproofing i samband med Erbjudandet.

Nordic Waterproofing är en av de ledande aktörerna på tätskiktsmarknaden i Nordeuropa. Nordic Waterproofing är noterat i Mid Cap-segmentet på Nasdaq Stockholm med kortnamn NWG.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.