uppdrag / 09 maj 2023

Setterwalls biträder Dina Försäkringar i samband med offentligt uppköpserbjudande

Responsive image

Dina Försäkring AB (Dina Försäkringar) har lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna och teckningsoptionsinnehavarna i Paydrive AB (Paydrive). Setterwalls biträder Dina Försäkringar i samband med det offentliga uppköpserbjudandet.

Dina Försäkringar är en av Sveriges största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och erbjuder företagsförsäkringar samt privatförsäkringar för fordon, bostad, familj och djur. Dina Försäkringar har i flera år i rad haft Sveriges nöjdaste kunder och erbjuder en långsiktig trygghet genom personlig service, både digitalt och på plats vid något av bolagets 30 kontor runt om i Sverige.

Paydrive är noterat på Nordic Growth Market och erbjuder individanpassade bilförsäkringar. Genom att läsa av och analysera kundens körbeteende kan försäkringspremien skräddarsys och Paydrives kunder betalar enbart för milen de kör och belönas med ett lägre pris för en säker körning. Via tjänsten Paydrive Sense kan kunderna även få tillgång till en personlig körjournal och WiFi i bilen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.