byrånyhet | 16 maj 2023

Setterwalls Advokatbyrå i Stockholm utser nio nya senior associates inom fyra olika rättsområden

Responsive image

I slutet av mars utsåg Setterwalls Managing Partner Henrik Kjellander i samråd med handledare nio nya senior associates på Stockholmskontoret, som är redo att fortsätta sin framgångsrika karriär och bidra till Setterwalls fortsatta tillväxt och utveckling.

– Det är definitivt rekord att utse så många på ett bräde och det visar att vi har otroligt duktiga kollegor som är taggade att fortsätta sin karriär och utveckling hos Setterwalls och att vara med att utveckla byrån – de är en viktig del av vår framtid, säger Henrik Kjellander.

Tvistelösningsgruppen förstärks med  Jonathan Sonning, Rikard Arnör, Jakob Andersson och Andreas Bullarbo. Bolagsrättsgruppen utökas med Frida Lindhvall, Sunniva Otterbjörk och Henrik Davidsson. Bank och finans utser en ny senior associate, Anna Berglund och EU & Konkurrensrätt förstärks av Lorentz Reige.

Anna Berglund, ny senior associate inom bank- och finansområdet, delar sina bästa råd för att nå en framgångsrik position som senior associate.

– För att trivas och utvecklas på arbetsplatsen är det viktigt att aktivt bygga internt nätverk med kollegor. Var framåt och ta ansvar för din egen karriär, våga ta initiativ och engagera dig, säger Anna.

Jakob Andersson, en av de nya senior associates, delar sin syn på den betydelsefulla rollen.

– Som senior associate innebär min nya position ett utökat ansvar för att driva ärenden självständigt samt leda och vägleda yngre kollegor. Jag ser även en ökad betoning på att bedriva verksamhet på ett affärsmässigt sätt. Det är viktigt att betona att denna förändring inte sker över en natt i samband med befordran. Snarare är det en kontrollerad inlärningsprocess på vägen mot att bli senior associate. Rollen fungerar som ett erkännande av den gedigna karriärutveckling vi har uppnått och innebär en förväntan om att fortsätta vår positiva utveckling, säger Jakob.

Det är med stolthet vi gratulerar Setterwalls nya senior associates som utfört ett fantastiskt arbete på Setterwalls Advokatbyrå i Stockholm.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.