byrånyhet | 14 dec 2011

Sju nya delägare på Setterwalls

Responsive image

Setterwalls har utsett sju nya delägare inför 2012. Huvuddelen av dem är verksamma inom byråns största verksamhetsområden – Bolagsrätt, Aktiemarknad och M&A, IP/Tech, Entreprenad & fastighet, Bank & finans och Skatt – som alla fortsatt att växa under året. Även Arbetsrätt och Offentlig upphandling har varit tillväxtområden som nu får en ny delägare.

– Det gångna året har präglats av den finansiella oron i Europa, men tack vare sunda svenska statsfinanser kryddade med stabila företag och institutioner har 2011 bjudit på en relativt aktiv transaktionsmarknad. Detta har lett till en fortsatt ökad efterfrågan på vår rådgivning inom hela det affärsjuridiska spektrumet, säger Joakim Edoff, vd och Executive Partner för Setterwalls, och fortsätter:

– I en allt tuffare konkurrens om uppdragen har vi fortsatt att växa och ta marknadsandelar. Vi har framförallt haft högt tryck inom områden som företags- och fastighetstransaktioner, finansieringar, infrastrukturprojekt och skatterådgivning, vilket också återspeglas i utseendet av nya delägare.

Assur Badur, 35 år, verksam från Stockholmskontoret, har varit på Setterwalls sedan 2009 och arbetar med kommersiell fastighets- och hyresrätt samt fastighets-M&A.

Maria Dahlqvist, 33 år, verksam från Göteborgskontoret, har varit på Setterwalls sedan 2004 och arbetar med aktiemarknads- och bolagsrätt samt företagsförvärv.

Niclas Hermansson, 44 år, verksam från Malmökontoret, har varit på Setterwalls sedan 2008 och arbetar med skatterätt, särskilt skattefrågor relaterade till företagsförvärv och fastighets-M&A samt investeringar.

Jesper Kuschel, 34 år, verksam från Göteborgskontoret, har varit på Setterwalls sedan 2010 och arbetar med bank- och finansjuridik.

Per Lidman, 40 år, verksam från Malmökontoret, har varit på Setterwalls sedan 2000 och
arbetar huvudsakligen med företagstransaktioner och immaterialrätt, det senare särskilt inom
konsumtionsvaror och Life Sciences.

Erik Palmgren, 43 år, verksam från Göteborgskontoret, har varit på Setterwalls sedan 2010 efter nästan nio år som bolagsjurist på NCC. Han arbetar i huvudsak inom det entreprenadrättsliga området, inbegripande även större infrastruktur- och energiprojekt.

Roger Wier, 41 år, verksam från Göteborgskontoret, har varit på Setterwalls sedan 2005 och arbetar med arbetsrätt och offentlig upphandling.

– Det är naturligtvis mycket glädjande att vi kan utse så många nya delägare även ett svårt år som detta, vilket är ett gott tecken för byråns återväxt och föryngring. Jag ser fram mot att tillsammans med dem fortsätta arbetet med att utveckla byrån, säger Joakim Edoff.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret samt vilket kontor du vill bli kontaktad av, så hör vi av oss inom kort.