Responsive image

Bransch

Start-up

Ta ditt företag till Next Level med Setterwalls. Vi vet att juridiken är en viktig byggsten när start-up företag vill positionera sig och utvecklas på marknaden. Det är dessutom få delar i vårt arbete som ger oss så mycket glädje och energi som att se när våra klienter tar nästa steg i sin affärsresa, framför allt när vi får vara en del av det steget.

Vi har en dedikerad grupp som arbetar med start-up frågor inom juridiken. Next Level-paketet ger konkreta, praktiska juridiska verktyg för företag som vill ta nästa steg. Paketet är av självklara skäl ingen komplett juridisk rådgivare. Vi vet att kostnader för juridisk hjälp inte alltid är det högst prioriterade i ett företag. Men vi är övertygade om att det är en investering att för vissa delar i din verksamhet ta hjälp av en jurist. Väljer du att ta hjälp av oss lovar vi en tydlig dialog där du vet vad det kommer kosta och där vi tillsammans sätter ramarna. Inga överraskningar.

Våra jurister är vana vid att arbeta med målinriktade entreprenörer. Vi vet hur mycket det kan betyda att få juridiken på plats – och vi vet hur juridiken hänger ihop med övriga delar i ett företag. Vårt löfte till dig är att vi alltid kommer att anstränga oss till max för att ge dig den bästa möjliga språngbräda när du tar nästa steg på din företagsresa som en start-up.

Här kan du läsa mer om några områden som kan vara bra att ha koll på:

För mer information om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag, mejla oss på nextlevel_stockholm@setterwalls.se så kommer du i kontakt med någon i vårt entreprenörsspecialiserade team.